Nosaltres, som la peça que encaixa en el teu trencaclosques: Manresa Connecta, la nova plataforma de comerços integrats online

Aquesta iniciativa neix per part dels alumnes del equip de Provoca'ns de Mktg de l'Escola Montserrat FP de Sant Vicenç de Castellet. La crisi originada pel COVID-19 ens deixa un panorama molt apocalíptic dins del món del retail, tot depèn del temps que duri aquesta pandèmia per veure'n les conseqüències i seqüeles que ens deixa. A Xina, les vendes del retail varen caure entre un 20% i un 30%, en canvi, s'analitza un creixement de les vendes online. Sempre que hi ha una crisi, el món del retail se'n veu totalment perjudicat. I sinó es disposa d'un e-commerce, les vendes queden totalment paralitzades. Detectada aquesta situació i analitzant les necessitats dels nostres comerços de proximitat, hem decidit crear una nova plataforma de comerços integrats online per tal que el teu negoci, temporalment, o inclús superada aquesta crisi tingui un espai a la xarxa on oferir i presentar els vostres productes / serveis. 
Volem treure-us qualsevol tipus de maldecap. Nosaltres ens n'encarreguem d'executar la sessió de fotografia de producte.
*Només cal que ens envieu el producte a domicili i amb 2 dies el teniu de retorn. Despeses d'enviament a càrrec del comerciant.
Volem sintetitzar-vos l'existència. Només cal que ens doneu la referència a vendre, indicar el tallatge i colors, i ens n'encarreguem nosaltres mateixos de pujar els productes a la web. Alhora crearem també el contingut redactat adient pel teu negoci.
Tenim 3 opcions de pagament:
  1. WIN-WIN. Si tu factures, nosaltres cobrem. Quant? Doncs un 20% dels teus ingressos.
  2. Quota fixa al mes de 30 EUR + IVA, més un 10% de les teves vendes.
  3. Quota fixa única al mes de 100 EUR + IVA.
    * No tindreu cap cost per les fotografies. I alhora, podreu utilitzar-les per les vostres XXSS. Tampoc tindreu cap càrrec per incorporar el vostre negoci a la web. 

No obstant, si la idea de formar part d'una plataforma integrada de detallistes no us agrada massa, no dubteu en consultar les nostres tarifes per tal de fer-vos un e-commerce a mida. 

Nosaltres, som estudiants de Màrqueting i Publicitat, i en tot moment, visualitzem futur, t'uneixes al nostre equip? El nostre objectiu és revitalitzar el petit comerç manresà, el qual hem vist créixer i volem que subsisteixi durant molts anys. Aquesta setmana ja s'acaba, no estiguis ni una setmana més sense registrar vendes. La solució és a les teves mans però també a les nostres. Dóna'ns una oportunitat per enlairar-nos plegats. Junts, ens ensortirem!